Referanser

Gruppereise i mars 2010: Eli og Helge Engan:


Spennende tur på gamle trakter.


I mars 2010 reiste familien vår til Qatar på organisert tur med Kari. Vi reiste sammen med døtrene Bente, Marianne og Kjersti. Vi har bodd i Qatar for ca. 30 år siden, og reiste nå sammen tilbake.


Kari ordnet med flybiletter, hotell og turer. Vi valgte et greitt hotell i sentrum, "Gulf Paradise Hotel", hvor vi fikk en rommelig leilighet til oss alle sammen. Vi deltok også på 2 av utfluktene Kari hadde tilbud om: ørkentur og dhow-tur.

Turene var spennende. Vi fra Karis turgruppe reiste sammen i små grupper. Det syntes vi var bra. Ørkenturen ga oss gode minner fra da vi selv kjørte i sanddyner og ned brattsider, men denne gangen kjørte vi i 4-hjulstrekkere med sjåfør. det var deilig å komme til stranden, "leke", bade og spise deilig lunsj.


Vi hadde aldri vært på Dhow-tur før, så den turen var spennende for oss. Vi dro ut på ettermiddagen, ankret opp, badet og spiste deilig mat ombord. Vi fikk med oss solnedgangen og mørket med alle lysene fra Doha.


Vi hadde leiebil hele tiden. Det syns vi var bra, både for å kunne reise rundt og gjenoppleve gamle steder, kjøre på stranden, to oss fram i Doha og ellers i nesten hele Qatar.


Vi opplevde Kari som en blid, hjelpsom og hyggelig reiseleder, som ordnet opp når det var behov for det. Hun var også tilgjengelig på mobiltelefonen.


Og ikke minst: vi 5 hadde en alle tiders ferie sammen i landet der vi hadde bodd i 5 år!Gruppereise i mars 2010: Vidar Braaten:


Etter 24 år var det helt fantastisk å kunne reise tilbake til Qatar på ferie ved påsketider i 2010. Jeg jobbet ved Qatar Fertiliser Company via Norsk Hydro fra 1983-86, bodde i Umm Said sammen med min kone Åse og våre to barn, Cecilie og Ola. På fjorårets tur hadde vi også med oss Thomas (til Cecilie), deres to barn, Nora og Ole, og Tonje (til Ola), tilsammen 8 personer.Vi har bare positive erfaringer med Qatarreiser. Alt gikk smertefritt etterat turen var bestilt. Flyturene gikk greit, god orientering ble gitt om dagens Qatar, som tydligvis hadde endret seg mye i løpet av disse årene, om ulike turer vi kunne melde oss på etc. Meget god gjennomføring av de turene vi deltok på, spesielt vil jeg her nevne ørkenturen.


En tur til Qatar med Qatarreiser kan absolutt anbefales.Gruppereise i november 2010: Kristin Vigander:


Kari er en utadvendt og positiv person, som gjorde vår reise til Qatar til en helt spesiell opplevelse. Vi fikk god informasjon. Kari kjenner landet så godt at vi hadde full tillit når hun tok oss med til gull-markedet. Våre problemer løste hun på en rolig og bestemt måte.
Vi kommer gjerne tilbake til Qatar med Karis hjelp!!