Qatarreiser ønsker deg en opplevelsesrik ferie!

Qatar som reisemål for turister

Qatarreiser tar deg til et av de rikeste land i verden. Qatar er sentrum for internasjonal politikk, sport og kulturelle møter. Qatar ønsker å bli et viktig turistsenter, slik som Dubai, Oman og Abu Dhabi allerede har vært i mange år.
Qatar har investert stort i infrastruktur og arrangementer som gjør det attraktivt og har blant annet noen av verdens flotteste hoteller.
Qatar kan lokke med nydelige strender og store ørkenområder med flotte sanddyner.Utmerkede forhold for dykking og havfiske.
Det nybygde "Pearl ", "Entertainment City" og Islamic Museum of Art er verdt sine besøk


Hva kan du gjøre?


Qatarreiser formidler kontakt med turoperatøren som kan gi deg enkel tilgang til de forskjellige severdighetene:

  1. CITY TOUR - besøke museer - Khalifa stadion - Education Foundation City (som er bygget opp av Sheika - kona til Emiren).
  2. The Pearl - fashion boutiques - velkjente merker som Dior, Burberry, Chanel, Karl Lagerfeldt etc., samt boliger som du bare kan drømme om å bo i. Her kan du unne deg en kopp kaffe og noe å bite i - og sitte og nyte utsikten over havnen hvor de flotteste båter ligger fortøyet.
  3. Strandhotell - bor du ikke på et hotell som har stranden rett utenfor, kan du kjøpe "d aypass" og besøke et av de ***** hotellene som har strand, og nyte luksusen der.
  4. VILLAGIO kjøpesenter er spesielt utformet som en italiensk by. Her kan du kjøre i gondol på en elv, eller du kan ta deg en tur på skøytebanen. Skøytebaner finner du på flere sentra. Du kan gjøre gode kjøp her, sportsutstyr og barnetøy - beste kvalitet. Trenger du nye briller, så kjøp det mens du er i Doha.
  5. Gull Souq - her kan du tilbringe mange timer. Det er veldig billig å handle gull og diamanter og ikke minst perler i Qatar. Her blir du fristet til store kjøp. Fint om du leter etter presanger. Og her kjøpes alt etter gullvekt.
  6. Souq - ta en "stroll" her på formiddagen. Få et overblikk. Her kan du virkelig gjøre en god "bargain". Her forventes det at du pruter. Tepper - duker, skjerf - tørkler og messing - god kvalitet.
  7. Souq - om kvelden. Du må ta deg tid til en kveld i souq. Her finner du restauranter med gourmet mat. Du kan sitte på en fortausrestaurant i souq om kvelden på gateplanet og røyke vannpipe eller betrakte det yrende folkelivet. Alt er mye billigere enn hjemme. Libanesisk mat kan anbefales.
  8. Alle ***** hoteller har vinrettigheter og flotte restauranter. I Doha finner du alle kjedehotellene, Sheraton, Hilton,Intercontinetal, Ramada, Mariott etc.
  9. SHARQ SPA VILLAGE er et hotell Qatarreiser har god forbindelse med. Ønsker du virkelig luksus, bo et par dager der. Super strand med panoramautsikt til skyline
  10. Gjennom Qatarreiser kan du få spesialtilbud på AL-MUFTAH rent a car. God service og billig. De hotellene Qatarreiser formidler har parkeringsplass for din leiebil.