QATAR/OMAN

Det planlegges en tur til Qatar/Oman i våren 2017. Først blir det noen dager i Qatar og så noen dager i Sør-Oman. For mer info ta kontakt med Kari på tel 0047 92028580 eller kari-fb@online.no

Her ser du programmet for turen til Qatar/Oman

.


Dag 1:


Vi reiser fra Gardermoen og ankommer Doha om kvelden.Vi tar inn på Marriott hotel ***** 5 stjerners hotell med egen strand. Elsket av nordmenn som har bodd her mens de jobbet i Qatar.

Dag 2:


Morgenen starter kl 0800. Trimtur langs stranda for de som ønsker det, eller et morgenbad - Vi har jo egen strand. Dessuten tar vi oss tid til å spise en god frokost med forskjellige nypressede juicer. For de som ikke har vært i Qatar før, blir det sightseeing på ettermiddagen. Vi møtes til middag i Souq om kvelden.


Dag 3:


Samme morgenprosedyre som dagen før. Etter lunsj besøker vi Islamic Museum. Ettermiddagen og kvelden slapper vi av på hotellet.

Dag 4: .

Morgentrim fra kl.0800. Tur til Al Khor. Om ettermiddagen koser vi oss på stranden. Middag på Sharq hotall, som ligger ved siden av Marriott. Sharq hotell har en helt spesiell arabisk stil.

Dag 5:


Samme morgenrutine. Vi tar en tur til Sealine Beach Resort - vi reiser gjennom Mesaieed (Umm Said) hvor nordmenn har bodd og bor. Så tar vi lunsj på Sealine Beach Resort - en oase i ørkenen - og blir der hele dagen. Om kvelden drar vi til Muscat. På flyplassen blir vi møtt av Oman Tours. Vi overnatter på Haffa House Hotel i Muscat.

Dag 6:


Etter en sen og god frokost drar vi til Quryat, en fiskelandsby og fortsetter til Twi and Fins. Der er det vakre sandstrender. Strendene ved Raz al Jinz - der tusenvis av skilpadder hvert år legger eggene sine - lyser det som gull. Vi ser disse skilpaddefødslene sent på kvelden - spennende. Vi overnatter her på Ras Al Hadd Hotel.

Dag 7:

Vi koser oss hele dagen på dette stedet.

!

Dag 8:

Vi reiser tilbake til Muscat og overnatter på samme hotell som første natt i Oman.

Dag 9: 12. mars.


Hjemreise .


Ta kontakt på mail: kari-fb@online.no eller telefon: 920 28 580 Tar forbehold om forandringer


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kari har besøkt Madagaskar noen ganger de siste årene. Dette er et helt unikt land med en natur, fauna og flora som skiller seg ut fra resten av verden med sine helt spesielle regnskog.

Kari har kontakt med reisebyrå (Dodo Travel/Tours) og hotell (Tamboho) i Antananarivo, og kan formidle turer og opplegg for grupper/individer over hele landet. Om du er interessert i dette, ta kontakt med Kari på tel

0047 92028580

eller på mail: kari-fb@online.no På bildet under ser du et Baobab tre.


Ta kontakt på mail: kari-fb@online.no eller telefon: +47 92028580 Tar forbehold om forandringer