Halv-maraton, gateløp og sanddyneløp i Qatar


Ukes-Program:Dag 1:


Vi reiser fra Oslo og ankommer Doha, Qatar på kvelden. Vi sjekker inn på Swiss-bel Hotel - www.swiss-belhotel.com - eller et lignende hotell og som ligger ideelt i forhold til Souq (4-stjerners hoteller med vinrettigheter) og der det er fine jogge- og treningsmuligheter på Corniche.

Dag 2:


Trening på hotellet og rett i bassenget eller
Morgenjogging langs Corniche - nydelig stenbelagt strandpromenade, ca 7 km lang (tur-retur 15 km). Du velger hvor langt og hvor fort du vil gå/løpe. City tour med guide. Om kvelden koser vi oss i Souq, og nyter det arabiske utelivet.

Dag 3:


Morgenjoggturen - eller trening på hotellet! Islamic Museum - en stor opplevelse! Shopping - det meste er billig med god kvalitet for eksempel treningstøy, baby- og barnetøy. Du bør også besøke gull-Souq. Gull og diamanter er mye billigere enn hjemme. Om kvelden Dhow-tur i den Arabiske gulf med middag.

Dag 4:


Morgenjoggen kaller - eller trening på hotellet! Ørkentur/safari med overnatting. Vi kjører med 4-hjulstrekkere opp og ned på sanddynene. Teltplassen ligger ca 15 km fra all bebyggelse, inne i ørkenen ved stranda. Her blir det trening og lek, samt testing av sanddyneløp. Barbeque - i solnedgangen. Våkne opp til en vakker soloppgang, litt strandjogging og bad i et lunkent hav.

Dag 5


Vi sjekker inn på Sealine Beach Resort - en oase ved stranda. Fri trening på hotellområdet og langs stranda. Her er det bare å nyte! Her er det mange muligheter: Du kan spille fotball, svømme i bassengene, men havet er nok det beste--! Tennis og andre aktiviteter er tilgjengelige. Dette er dagen for den store nytelse!

Dag 6:


Morgentrim på hotellet.
Om kvelden koser vi oss på hotellet.

Dag 7:


Dette er dagen for en unik løpererfaring:

2,5 km eller 5 km sanddyneløp i nærheten av hotellet.


Du kan selvfølgelig også gå (stavgang!) i ditt eget tempo. Svetten bader du av deg i havet etterpå! Så slapper vi av på hotellet til vi må pakke og reise.

Ta kontakt med Kari tel 920 28 580 for mer informasjon og påmeldingDet tas forbehold om endringer i programet og endringer av flyskatter og avgifter.